Altijd op de hoogte...
Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Email:
 

Educatie & Inspiratie

Education...brings you to another level...

Trainingen zijn enorm belangrijk, zodat je focus houdt op alles wat zich afspeelt in de kappersbranche.Wij zorgen ervoor dat je wordt geïnspireerd bij ons in de studio in Spakenburg. Onze studio biedt een uitdagende leeromgeving waar je nieuwe vaardigheden opdoet en je collegae ontmoet.Wij geven de meeste trainingen daarvoor ook in onze eigen studio, maar wij zijn continue op zoek naar locaties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken zodat je een aantal  trainingen ook kunt bijwonen dichtbij jou in de buurt en dan staat dit bij de training aangegeven.Onze traininglocaties op dit moment zijn: Spakenburg, Hoogerheide, Franeker en Kaatsheuvel.

Met ons nieuwe educatieabonnement zorgen wij ervoor dat jouw gehele team op hetzelfde niveau op de werkvloer staat.
 


Highlights nummer 2 is uit...

Ben je op zoek naar inspiratie, tips, fashion, personal shopping of - styling, de laatste kleurtrends. Verzorging, styling en kleuring... of zelfs leuke dingen voor jezelf), er is teveel om op te noemen.

Heb je de papieren glossy nog niet ontvangen, stuur dan een mailtje naar joan@worldofhappiness.nl.

Of klik op de afbeelding hiernaast en blader rustig door dit nieuwe medium. Veel leesplezier!Mocht je interesse hebben in een van onze cursussen of trainingen stuur dan een mail met de data en de cursus naar: info@worldofhappiness.nl