Altijd op de hoogte...
Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Email:
 

Award Winning

Dat we een goed gevuld portfolio met kwalitatief hoogstaande kappersproducten hebben dat wisten we.Toch blijft het erg leuk als één van onze merken een prijs in de wacht weet te slepen..

Hierbij dan ook een overzicht van de 'prijzenkast'...maart 2013 salon star awards... GLYNT

juni 2012 red dot design award...


Tien idHAIR Elements producten zijn bekroond met de red dot design award. Niet alleen de inhoud van de producten telt voor idHAIR, maar ook de verpakking. Vanaf het begin was het doel de verpakking synoniem te maken aan de inhoud: innovatief, kwaliteit en makkelijk te gebruiken in het dagelijkse leven. De bekroonde verpakking is gemaakt met de toepassing van de producten in gedachten: de zijkanten omgekeerd en voorzien van een reliëf logo, die een veel betere grip geeft. Hierdoor glijdt de verpakking niet uit de handen. Het ontwerp is zo gemaakt dat je deze altijd in alle standen kunt gebruiken (de spray werkt ook op zijn kop). De pomp is geïntegreerd, zodat deze nooit beschadigd raakt als je de spray meeneemt in een tas. Meer informatie over idHAIR Elements vindt je op http://www.idhair.nl/.
Maart 2012 Salon Star Awards...

Een keer per jaar worden deze Awards uitgereikt op de beurs in Frankfurt en in 2012 won GLYNT voor het 3e jaar op rij en dit jaar maar liefst 3 prijzen van de 6 categorien.
Na de meer dan 35.000 stemmen hebben geteld was de conclusie:
Shampoo nr. 5 = Beste Shampoo, Mangala's = Beste Verzorgingsproduct en
Diamond Beauty Serum = Beste Finishing product.

Prijswinnaars Glynt Salon Star Awards    Voor meer informatie: www.GLYNT.nl


13 maart 2012 - Id Hair wint Deense grooming award!

Id Hair winner Grooming Awards voor info: www.idhair.nlKENT borstels wint de Cosmopolitan Beauty Awards 2011

Kent winnaar Cosmopolitan Beauty AwardsDe lezeressen hebben eind 2011 hun stem uitgebracht... en the Winner is: KENT borstels uit Engeland. Zij zijn gekozen als beste haarborstels.
Voor meer informatie: www.kentborstels.nl